Kunstlijn 2017 || Expositie “Door de lens”

Traditiegetrouw start tijdens het eerste weekend van november de Haarlemse Kunstlijn. Het event dat op zo’n 200 bijzondere locaties laat zien wat onze stad te bieden heeft op het gebied van beeldende kunst. Op zaterdag 4 en zondag 5 november openen veel galeries, musea, ateliers, winkels en werkplaatsen hun deuren om uniek werk aan een breed publiek te laten zien.

Expositie beeld

Ook dit jaar ben ik weer van de partij! Een initiatief dat op dergelijke wijze de creativiteit in Haarlem en omgeving belicht kan ik niet anders dan toejuichen natuurlijk. Tijdens deze editie van de Kunstlijn zal mijn eigen expositie “DOOR DE LENS” van start gaan. Een expositie volledig in het teken van de kracht van beeld.

Vormgeving beleven

De expositie komt dit jaar tot stand dankzij de medewerking van gastexposanten Wouter Koppen (Fotograaf) en Bert van Herwijnen (Beeldhouwer). Hoewel wij alledrie een andere vorm van expressie hebben is er één ding dat wij gemeen hebben; wij willen mensen vormgeving laten beleven en mensen kijkplezier gunnen.

Visueel denken. Zie je wat wij zien? Begin eens bij beeld niet plat consumeren maar sta echt eens even stil bij wat je nu ziet. Zie je daadwerkelijk alle details? En zie je de bijzondere lijnen of vlakverdelingen? Dat is waar we mensen met ons werk op willen uitdagen wanneer we een gevoel of een moment omzetten in een sieraad, een foto of een beeld.

We hopen je tijdens de expositie uit te dagen om niet alleen door onze lens (onze ogen) te kijken maar willen ook heel graag dat je jouw lens (van je oog of van je camera) eens niet alleen gebruikt voor het waarnemen of registreren van een bijzonder beeld maar ook voor het ervaren.

Kom langs!

Ben je ook zo benieuwd hoe we je het plezier van beeld en vormgeving kunnen laten ervaren? Kom op zaterdag 4 november tussen 10.00 en 18.00 uur of zondag 5 november van 11.00 en 17.00 uur langs bij de winkel/ atelier aan de Kleverparkweg 12zw in Haarlem.

Groeten, ook namens Bert en Wouter

 

Arjen

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren