De Kunstenmakers – Kunstlijn Haarlem 2018

De Kunstenmakers.

Drie mannen met ieder een eigen discipline, een eigen verhaal een eigen stijl. Drie mannen met een eigen ambacht. Verbonden met elkaar door de fysieke arbeid die ze leveren en het tastbare werk dat ze maken. Werk dat je draagt, neerzet, gebruikt of ophangt. De Kunstenmakers Rob Clous, Arjen Postema en Ron Felix beheersen de beeldende kunst van het maken.

De Kunstlijn Haarlem, sinds jaar en dag een begrip in Haarlem en omgeving. Dit jaar gaat de 33e editie van de oudste en leukste open atelierroute van Nederland van start op vrijdagavond 2 november. Gedurende het hele weekend openen galeries, musea, ateliers, winkels en werkplaatsen hun deuren om uniek werk aan een breed publiek te laten zien. In de winkel aan de Kleverparkweg 12zw hebben De Kunstenmakers ook een expositie.

Beeldend kunstenaar Rob Clous is aanwezig met losse kleuretsen over Parijs, Zuid Engeland en Nederlandse zaken. Schilderijen over muziek en keramiek schalen. Er zijn diverse kunstzinnige ijzerwerken van smid Ron Felix. Edelsmid Arjen Postema zal van start gaan met zijn speciale najaar/ wintercollectie bestaande uit sieraden met edelstenen.

Het thema van de Kunstlijn is dit jaar “omzien naar nu” waarin de wijze waarop we naar kunst kijken en het beleven centraal staat. Met de grote diversiteit aan werk tijdens de expositie zorgen Rob, Arjen en Ron ervoor dat je hier maximaal op uitgedaagd wordt.

We nodigen je van harte uit om langs te komen op zaterdag 3 of zondag 4 november. De winkel aan de Kleverparkweg 12 zw in Haarlem is open van 10.00 uur tot 17.00 uur.