Cursus

* De cursus zit op dit moment helemaal vol en is er helaas geen ruimte voor nieuwe cursisten *

Altijd al je eigen unieke sieraad willen maken of die speciale persoon willen verrassen met een uniek cadeau? Dan is dit je kans!

Tijdens de Cursus Edelsmeden, die ik geef in mijn eigen atelier aan de Kleverparkweg, ga je aan de slag om 4 persoonlijke, goed draagbare en natuurlijk hele mooie sieraden te maken. Aan de hand van verschillende opdrachten werk je de sieraden uit waarbij het ontwerp en de toegepaste techniek centraal staan. De opdrachten zijn gebaseerd op bepaalde stijlen in de kunst zoals Jugendstil en het Minimalisme.

Prijzen

De cursus bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur en wordt op verschillende dagen en tijdstippen gegeven zodat er altijd wel een optie is die bij je past. De kosten bedragen € 32,50 per les en eenmalig € 100,- voor het materiaal.

Corona

Uiteraard hebben ook wij, in het kader van Corona, de benodigde aanpassingen gedaan waardoor we tijdens de cursus aan de voorgeschreven maatregelen kunnen voldoen. Zo is er vanaf nu ruimte voor 3 cursisten.

Meer info

Wil je meer weten over het niveau van de cursus, het type opdrachten, de mogelijkheid om lessen bij te kopen of eventuele vervolglessen enz. neem dan even contact met ons op. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of even bellen. Maar langskomen vinden we helemaal gezellig!

* De cursus zit op dit moment helemaal vol en is er helaas geen ruimte voor nieuwe cursisten *